En blick bakåt och en framåt

Skidade vasaloppet med en Virb actionkamera på huvudet. Tyvärr filmade den inte som jag ville hela loppet (stängde av sig efter 20 sekunder på slutet) men en del fick jag ändå filmat. Nedan ett drygt 17 minuters klipp från Vasaloppet 2016. Beklagar musikvalet, valde den här gången musik som jag själv gillar, inte det som publiken eventuellt vill lyssna på 😉

https://www.youtube.com/watch?v=2RX-b_lRSS8&feature=youtu.be

Tiden efter Vasaloppet har träningsmässigt varit en katastrof. Har varit två gånger sjuk och det har räckt länge att repa sig från dessa flunssor. Den senaste håller jag på att bli frisk ifrån för tillfället, så hoppas att jag nu äntligen kan komma igång med mera regelbunden träning. Har fått lite cykelkilometrar bakom mig, men inte alls sådana mängder jag hade hoppats på. Men det är en lång sommar framför, så hinner förhoppningsvis få ihop ordentligt med kilometer under denna sommar. I fjol när jag försiktigt började med min cykelträning blev det endast drygt 1000km på cykel. I år hoppas jag kunna flerdubbla detta. Jag tänkte också börja rullskida betydligt tidigare i år jämfört med ifjol. Så redan i juni blir det att börja träna stakning.

Men nu gäller det att bli frisk, så jag kan delta i de cykelevenemang jag har tänkt mej denna vår! Mera om detta senare.