För den som är intresserad så kan man på flere olika sätt följa med deltagare i Vätternrundan. Antingen via Vätternrundans egen webbsida eller via en app. Det finns också SMS-följning men är inte säker på om det fungerar i Finland.

Noggranna instruktioner om hur ni gör för att följa mitt lopp (eller någon annans) hittar ni > här <. Själv kommer jag att ha igång appen i telefonen under loppet så om ni laddar ner den så kan ni följa med LIVE var jag cyklar. Det kostar en liten summa att följa någon med appen, så vill ni göra det gratis så går det att följa med på webbsidan. Jag hittar dock ingen direktlänk till en sådan sida, men kanske den dyker upp först när loppet startar på fredag kväll.

Mitt startnummer är 17817 och jag kommer att starta 02:54 svensk tid (03:54 finsk tid). Jag skall försöka att vid starten sända LIVE på facebook och också där jag stannar för att äta längs vägen samt i målet. Återstår att se hur det lyckas, för brukar vara trögt med nätkontakt när det är många människor på samma plats som alla försöker få kontakt. För er som inte orkar stiga upp så tidigt på morgonen så borde videona sparas på min Facebooksida 😉

I morgon torsdag bär det iväg till Sverige, så bloggen tystnar fram till måndag då jag är hemma igen, men via både Instagram och Facebook kommer jag att uppdatera läget.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.