Generalrepetitionen inför dörren!

Jag blev aldrigt riktigt sjuk, men är kanske inte ännu heller helt 100% frisk. Det blev en kort länk (ca 11km) på onsdagen, främst för att känna efter om kroppen ville samarbeta i spåret, och för att förhoppningsvis antingen känna mej bättre dagen efter, eller att sedan flunssan skulle bryta ut ordentligt. Skidandet fungerade riktigt bra, och även om jag försökte skida med verklig sparväxel, så var farten i spåret riktigt bra. Hade också bra skidor denna gång, inget att klaga på vad gäller fästet, och glidet var bland det bästa det varit denna vinter.

Sedan igår, torsdag har jag laddat kolhydrater med Vitargo (se bilden). Jag får tacka min kompis på dooit för drickan! De finns även på facebook. Förutom drickan försöker jag äta kolhydratrikt, även om det inte vill lyckas, åtminstone på arbetsdagar, men får försöka skärpa mej imorgon. Vädret verkar bli perfekt. Sol och -3 och antagligen isiga, eller hårdfrysta spår. Det betyder en massa parstakning, speciellt om man får igång de längre slingorna i skogen, och inte bara tävlingsslingan som har konstsnö. Jag kommer nog att skida 42km på söndag, hoppas bara på ett stort deltagande så att jag har chans att inte bli sist i tävlingen 🙂 Återstår att se hur det går.