Gubben är trött nu

Vecka 45

Pass: 7 st
Timmar: 8 h
Km rull: 46 km
Km snö: 12 km
Km löpning: 5 km
Övrigt: Innebandy 2 träningar

Totalt blev det 9 dagar träning i sträck, och det känns nog i kroppen. Hade tänkt hålla en vilodag förra veckan, men så råkade ett kompisgäng spela innebandy den kvällen, så jag tänkte att jag hänger med, skulle ju bara spela en dryg timme i lugnt tempo…nå, när 35 – 40 åriga pojkar slipper löst, så är takten allt annat än lugn 🙂

I övrigt blev det två gundkonditionspass parstakning + ett intervallpass. Snöpasset blev ett litet fiasko, i och med att jag hade glömt mina remmar till stavarna hemma…Skidade en timme utan remmar, men det var nog allt annat än roligt, och till slut hade jag ganska sjuka underarmar. Nå, för dumt huvud får kroppen lida brukar man säga. Men fast jag är trött så känns det ändå som att formen är påväg att stiga. Åtminstone om man tittar på pulsklockan, för pulsen blir lägre hela tiden samtidigt som farten ökar. Nästa grundpass får jag skärpa mej och ta i lite mera för att få upp pulsen igen känns det som.

Till slut en liten videosnutt. Har skaffat en actionkamera som man t ex kan fästa på huvudet när man skidar, och filmade en snutt av söndagens länk. Tanken är att filma lite mera av min träning och klippa ihop några videon under hösten och vintern. Och givetvis kommer kameran att finnas på huvudet även under Vasaloppet.