Kilpailussa ”karmea” sulaminen

Otsikko taas ”ison maailman malliin” ylidramaattinen :). Mutta ei se kisa, mistä puhuin edellisessä blogissa, mennyt ihan niin kuin piti. Ärsyttävän pieniä virheitä, jotka sitten kostautuu todella paljon. Minun tasoituksella kun pitäisi pelata joka reikä bogiin, ei tunnu hyvältä lähteä varapallolla liikenteeseen 1/3 väylistä. Varmuus ei ollut siinä kisassa sitten läheskään niin hyvä kuin piti olla.

Sen jälkeen olen pelannut aika monta kierrosta vaihtelevalla menestyksellä, mutta koko ajan paremmin ja paremmin. Draiveri alkaa nyt olemaan iskussa, joten nyt voin jo kierroksilla keskittyä siihen, mihin haluan avaukset lyödä, ja useimmiten onnistun siinä. Välillä pitäisi vaan olla avauksien kanssa viisaampi, mutta draiverin sisäänajon myötä en enää luota puumailaani, enkä pitkiin rautoihinkaan.

Kilpailuviikko

Tämä viikko on yksi golfkesän kohokohdista. Edessä on viisi kierrosta, joista neljä ovat kilpailuja ja yksi golfkaveriporukan ”tärkeä” kesäkuun finaali. Keskiviikkona siis tämä, torstaina Harjattula golfissa Paavo Nurmi Games Golf, ja pe, la ja su kesän hauskin kilpailu, Raseborg Open, Ruukkigolfissa, Ekegolfissa ja Nordcenterin Benzillä.

Edellinen kierros meinas olla kauden ylivoimaisesti paras, joten tuntuu, että nyt on todella hyvä kierros todella lähellä. Tarkoitus olisi keskiviikkona ja torstaina löytää puristamatta hyvä fiilis, ja sitten lähdetään perjantaina Raseborg Openiin hakemaan unelmaviikonloppua. Tarkoitus viimeistään siellä pelata hyökkäävää mutta viisasta ja varmaa golffia. Pelimuotona lyöntipeli HCP, mut yritän että siitä ei syntyisi paineita.

Raportti ja tuloskortti tulee tähän joka ilta, joten seuratkaa jos kiinnostaa!