Men se, det snöar! Äh det snöar…

Man borde väl vara glad när det snöar, för det betyder ju att man får börja göra träningen mot Vasaloppet på rätt underlag. Men för tillfället är jag inte så värst glad, och det beror ju på att det snöat för lite för att det skall gå att skida, och så kommer vädret inkommande vecka att bli så varmt att snön som fallit kommer att smälta bort. Men såpass mycket snö hann det komma, att man i Ekenäs har hunnit sanda en stor del av cykelvägarna, vilket i värsta fall gör det omöjligt att träna med mina rullskrinskor. Det igen betyder att jag antingen måste börja köra in till skidtunneln i Paimio (90km) eller börja springa istället. Jag hade tänkt klara mig utan att löpa denna höst, dels för att kroppen inte riktigt tycker om det, dels för att jag istället vill få ihop så mycket som möjligt ren grenträning istället. Men det är som det är, och blir som det blir. Får ta skeden i vacker hand och göra det bästa av situationen, och hoppas på att den kalla vintern som har förutspåtts också kommer snart. Före det blir det väl då att göra några löplänkar och sedan ta sig in till skidtunnelt för minst en skidlänk per två veckor mellan de övriga träningarna.

Vägningsdag

Idag var det också igen dags att ställa sej på vågen. Med mindre träning samt mera slarv än vanligt med maten så var jag rädd för att det skulle ha gått åt fel håll, men vågen visade 127,8 kg, så ännu är jag påväg åt rätt håll 🙂 Inkommande vecka skall jag försöka skärpa mej med ätandet också, så att vi får lite bättre fart på viktminskningen. Jag vill också få in minst 5 träningar under inkommande vecka, lite beroende på hurdana träningar det blir.