Så kan ni följa mej under Vasaloppet 2023

Inkommande söndag 5.3 är det igen dags för det traditionella Vasaloppet, för min del sjunde starten i själva loppet förutom två deltaganden i öppet spår. Formen känns väl sådär. Tanken var (som alltid 😀 ) att börja den hårdare träningen lite tidigare än normalt och kom väl helt hyggligt igång i augusti och september, men i oktober fick jag Covid så då blev det drygt 3 veckors totalt uppehåll från träning. Under mellandagarna var jag igen sjuk i hög feber och missade en vecka där.

Efter det har det löpt på bra, men under den senaste veckan har jag haft en konstig flunssa som varken vill bryta ut eller gå bort. I skrivande stund känns det helt ok, testade på att skida en kort länk igår och den gick också bra, så hoppas på att det inte kommer några bakslag, så skall väl loppet gå att genomföra.

Följa med loppet

Man kan följa med deltagarna på olika sätt, bara att kolla denna sida, där finns instruktioner. Ni hittar mej med mitt namn eller med startnummer 8035.

Laddar man ner appen har man kanske den bästa live-rapporteringen som går att få, men det är inte gratis att använda den. Resultatservicen ger också säkert helt bra info och den är gratis. Dessutom kan man följa med Vasalopps-TV som om jag förstått saken rätt, visar live-stream från varje station vi passerar i loppet. Så vet man enligt resultatservicen/appen ungefär när vi passerar stationen så kan man följa med streamen och se en skymt av oss.