Täällä kilpailen kesällä 2017!

Pidemmän työntötauon jälkeen akillekset ovat taas sellaisessa kunnossa, että pystyn työntämään. Pyrin kuitenkin ajoittamaan työntöharjoitukset lämpimille päiville, joten hirveästi ei ole vielä ollut ”hyviä” työntöpäiviä tänä keväänä 🙂

Heti ensimmäisessä  harjoituksessa kauden paras tulos parani ”reilusti”, joten eiköhän suunta on nyt rajusti ylöspäin tuloskunnon suhteen, viimeistään kesäkuun alusta lähtien, kun kevennän harjoittelua reippaasti. Tarkoitus olisi siirtyä neljän harjoituksen viikkorytmiin, missä teen yhden kovan voimaharjoituksen, yhden valmistavan voimaharjoituksen, yhden työntöharjoituksen jonka kylkeen sitten juoksua ja hyppelyitä ja yksi palauttava harjoitus, minkä teen maantiepyörän päällä 1 – 2h lenkkejä todella matalalla sykkeellä.

Kilpailukalenteri

Jossain vaiheessa unelmoin siitä, että olisin työntänyt Turussa Paavo Nurmi Gamesin veteraanikilpailussa kesäkuun 12 päivä, mutta kuten jo aavistin talvella, ja totean nyt, tuo ajankohta tulee tuloskunnon suhteen aivan liian aikaisin. Näin ollen avaan kauteni Lohjalla, veteraanien Suomen mestaruuskisoissa 8.7. Koko kesän kilpailuohjelma näyttää tältä:

8.7. Lohja, veteraanien SM-kilpailut
16.7. Eliittikisat Lapinlahti (mikäli olen tarpeeksi hyvässä kunnossa)
22.7. Kalevan Kisat, Seinäjoki (minun 20:et, ja samalla viimeiset urheilijana)
29.7. Veteraanien EM-kisat, Århus, Tanska
12-13.8. SFIM Porvoossa. (minun 23:et, ja samalla viimeiset urheilijana.)

Ensimmäiset SFIM-kilpailut työnsin myös Porvoossa vuonna 1993, joten ympyrä sulkeutuu ja samalla päättyy kuulantyöntöura urheilijana lopullisesti näihin kisoihin. Valmennusura toivottavasti jatkuu vielä pitkään, kuten myös seuratyö ja kisajärjestäjäorganisaatiossa Raaseporin tähtikisoissa.