Det hela började nyåret 2015, då jag på nyårsafton twittrade att jag inte äter godis (godis & chips) så många dagar i följd som jag får retweets på mitt inlägg. Resultatet blev 46 dagar och det klarade jag hur bra som helst.

Nyårsafton 2016 tänkte jag göra samma löfte, för ett par månader utan godis är ju inget problem. Resten är historia… 🙂

Tack och lov skrev jag år 2017, för annars hade jag haft över två år kvar ännu av godisstrejk. Jag definierade senare att denna strejk gäller godis som man köper i butikens godishylla. Strejken gällde inte glass och chips t ex 😉 Men en sådan sockergris jag är så är jag ändå lite stolt över mej själv att jag hållit fast vid löftet. Speciellt nu under julen har det varit svårt att låta bli all julgodis som choklad, gröna kulor och annan marmelad osv osv…

Men NU, om bara några timmar, får jag igen äta, och som ni ser på bilden har jag inhandlat några av mina favoritsorter som jag saknat mest. Skall försöka att inte frossa i mej för mycket på en gång, för efter att jag njutit av dessa tre påsar så fortsätter mitt desperata försök att gå ner i vikt inför Vasaloppet. Det har inte gått så bra, så det kräver igen lite strängare regler vad gäller vad jag får sätta i mej och vad inte. Men något nytt nyårslöfte blir det INTE, det lovar jag! 🙂

Gott Nytt År på er alla!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.